Excursies Cap Skirring Casamance

Het Papayer Ecolodge Hotel Cap Skirring Senegal


Bezoeken, excursies en circuits Casamance vanuit Cap Skirring

Ontdekking van uitzonderlijke toeristische bezienswaardigheden in Casamance

Casamance excursies en circuits in 4x4 pick-up, kano, met gids

Contact Het Papayer Ecolodge Hotel Cap Skirring Senegal


Contacts Hotel
Het Papayer Ecolodge

Bezoek Casamance met het Papayer Ecolodge Beach Hotel in Cap Skirring

Daar, is alles orde en schoonheid, luxe, rust en wellust.

C. Baudelaire

In samenwerking met de beste referentiegidsen die we aanbevelen voor hun vaardigheden in Casamance, Ziguinchor en Cap Skirring, organiseert en actualiseert Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring elk jaar een programma van ontdekkingsexcursies aangepast aan de interessegebieden van onze gasten: Bezoeken aan unieke locaties, nog niet genoemd in toeristengidsen om te ontdekken en te begrijpen: geschiedenis van Casamance en zijn dorpen, voorouderlijke kunst en cultuur van de verschillende etnische groepen die aanwezig zijn in Casamance, tradities, festivals en ceremonies specifiek tot overtuigingen en mystici...

Het Papayer Ecolodge hotel in Cap Skirring biedt ook Kitesurfsafari om de beste plekken van zeekitesurfen en bolongs in Casamance te verkennen, afhankelijk van de windomstandigheden en periode. Van Pointe de Nikine, tot de monding van de Casamance, Carabane Island en Diogué, Pointe Saint-George, Boudédiète aan de grens met Guinee-Bissau... We zorgen voor het vervoer van kitesurfuitrusting, deelnemers en gidsen in een 4x4 pick-up, in een kano... met alle nodige comfort en veiligheid.

De Papayer Ecolodge biedt fotosafari-excursies in een 4x4 pick-up en sportvissen in een prauw om volledig wilde en bewaarde bolongs te ontdekken in een intact mangrovemoeras. Op bezoek komen van de eilanden Carabane, Illol, Boune... vanaf de zeekoeienbelvedere bij Pointe Saint-Georges, klim veilig in een gigantische kaasmakerij om een platform van 25 meter hoog te bereiken en uitzicht op de Casamance op 360°.

Meanders van bolongs, mysterieuze dorpen, vissers in kano's op de immense rivier, steeds immenser tot aan de zee, majestueuze uitkomst van deze waterwereld. Het Papayer Ecolodge hotel nodigt je uit in dit majestueuze universum.

Cap Skirring Casamance
Excursies Story


Casamance Senegal excursies vanuit Cap Skirring

We organiseren voor onze gasten en klanten gepersonaliseerde excursieprogramma's voor de dag of over meerdere dagen. We houden rekening met uw voorkeuren, 4x4 pick-up en/of pirogue circuit op de Casamance, vissen en/of ontdekking van magische plekken. Plan een vertrek in de ochtend na het ontbijt en een terugkeer in de avond voor het diner.
Ons excursieprogramma wordt voortdurend aangepast. Elk jaar worden er nieuwe excursies toegevoegd dankzij de ontdekking van unieke niet-geregistreerde en onbekende sites. We geven de voorkeur aan ontmoetingen en uitwisselingen met de bevolking om nieuwe avonturen te delen: gastronomie en lokale specialiteiten, ontdekking van de eilanden, initiatie tot traditionele dansen, ceremonies en festivals animisten, wandelingen en ontdekking van de flora en fauna van Casamance. Om nog maar te zwijgen van de nachtelijke uitstapjes en uitjes in Cap Skirring om te genieten van de feestelijke sfeer van het dorp.

Safari Foto's Cap Skirring Casamance Senegal

Fof fotografieliefhebbers, hotel Het Papayer Ecolodge in Cap Skirring organiseert dagen en fotosafaricursussen met thema's naar keuze: portretten, natuur, straatfotografie en reportages. Hoe bouw je je onderwerp op? Hoe je licht en compositie onder de knie krijgt, hoe je het bewerkt... We hebben alles digitaal materiaal om je foto's op het grote scherm te bekijken bij Papayer Ecolodge. Elke avond debriefing en presentatie en bezichtiging van de onderwerpen van elke persoon. Vergeet niet uw camera's, lenzen en verrekijker mee te nemen!

Cap Skirring vissen in Casamance Senegal

U kunt direct vanaf het strand Papayer Ecolodge surfcasting vissen. We hebben alle visuitrusting voor symbolische verhuur. Voor het sportvissen op zee of in de bolongs van de Casamance rivier is een kanotocht met vertrek in de ochtend noodzakelijk. We bieden uitstapjes van trollen voor grote vangsten: Barracuda's, Kapiteins, Trevally, Rode karper en / of geland in de bolongs van Edge, Cachouane, Elenkine, Carabane, Itou. Elke zondaar wordt gevraagd om No Kill te oefenen voor te klein vangt.

Cap Skirring 4x4 pick-up excursies Casamance

De Papayer Ecolodge 4x4 pick-up is beschikbaar voor onze gasten voor transfers en reizen naar Cap Skirring en Casamance. De 4x4 pick-up kan gehuurd worden met een chauffeur en een gids voor excursies. De de prijs van de excursies varieert naargelang het seizoen en de bestemmingen. De Pickup kan tot 9 personen plus een chauffeur in alle veiligheid vervoeren: 3 personen in de cabine en 6 personen in een cabriokap op zitbanken achterin.

KiteSurf Cap Skirring Casamance Senegal

Het Papayer Ecolodge hotel in Cap Skirring ligt tegenover de oceaan aan de kust in Casamance. Het strand en de uitzonderlijke weersomstandigheden maken kitesurfen mogelijk. Deze kitesurfplek uitzonderlijk is gereserveerd voor onze gasten om hun passie te beoefenen. De Papayer Ecolodge-plek is bij voorkeur voor beginners of ervaren liefhebbers. De ideale periode om te kitesurfen loopt van januari tot april mei met wind vaak 10 tot 20 knopen, zie meer. De wind is over het algemeen side-on en duwt naar het zuiden voor perfecte rimpels richting Guinee-Bissau. Elke kitesurfer wordt gevraagd om met zijn uitrusting te komen. We verhuren geen kite-uitrusting en geven geen training voor beginners. De spot is bij voorkeur gericht op liefhebbers bevestigd met hun uitrusting. Voor meer informatie : Het Papayer Kitesurf Paradise-plek in Cap Skirring Senegal.

Ecotoerisme Casamance Senegal en ornithologie

Ornithologie en ecotoerisme, wandelingen en ontdekking van de fauna en het bos van Casamance. De vogels van Casamance: Pelikanen, Barbary Gonoleks, Ooievaars, Visarenden, Amaranths, Rollers uit Abessinië... Uitzonderlijke wilde fauna en biodiversiteit. Ontdekking van de flora van Casamance, bomen en geneeskrachtige planten, bezoek aan het ecopark met gids... Bezoek aan een atelier voor artisanale verwerking van cashewnoten in Oussouye.