Het Papayer Ecolodge

Ecolodge Hotel Cap Skirring Casamance Senegal

All Inclusive Cap Skirringkust bij Cap Skirring


Het Papayer Ecolodge strand Hotel heet u welkom in dit paradijs in Cap Skirring

Beach Hotel Story
Het Papayer Ecolodge

Beach Ecolodge Hotel Cap Skirring 100% zon en wind. Geen koolstofeffect tijdens uw verblijf in dit paradijs in Cap Skirring Casamance. 100% Green Key label certificering. Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring ligt aan de kust, op 10 minuten van Cap Skirring Casamance Senegal.Toegang tot het strandhotel Cap Skirring

Het Papayer Ecolodge beach Hotel Cap Skirring is een natuurlijke en ongerepte site van een hectare weelderige tuin, aan de kust in de buurt van de badplaats Cap Skirring in laag Casamance Senegal. Groote traditioneel Afrikanns villa op twee verdiepingen en zijn bijgebouwen. Bar, specialiteitenrestaurant, groot schaduwrijk terras, patio, onafhankelijke keuken, bungalow aan zee.U heeft directe toegang tot het strand van Papayer Ecolodge beach Hotel.

Vrij panoramisch uitzicht op de oceaan, zandstranden tot in het oneindige. Excursies à la carte, comfort, charme en moderniteit voor een paradijselijke vakantie in Cap Skirring Casamance.

Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring hij is voorstander van een ecologisch duurzame, economisch levensvatbare, sociaal billijke en ethisch eerlijke aanpak van kwaliteit toerisme in Cap Skirring Casamance in Senegal. Cap Skirring behaalde de certificering Green Globe voor duurzaam toerisme. Het strandhotel Papayer Ecolodge in Cap Skirring sluit volledig aan bij deze logica.

Cap Skirring Casamance
Excursies Story
Kitesurf Paradise Spot
Cap Skirring Story

Deel de Papayer Ecolodge strandhotel Cap Skirring


Daar, is alles orde en schoonheid, luxe, kalmte en wellust.


BEKIJK DE BEOORDELINGEN !

Hotel Cap Skirring voor de beste prijs
Contact Het Papayer Ecolodge strandhotel Cap Skirring

Contacte Beach Hotel
Het Papayer Ecolodge


Contacte het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring voor de organisatie van uw vakantie in Cap Skirring Casamance : vliegtickets, boottickets... Goede transitadressen. Alle goede plannen en valkuilen om te vermijden. Wij beheren uw reis rechtstreeks met de agentschappen zonder supplement.

Ecolodge Hotel aan zee in Cap Skirring


Gevoelig voor de schoonheid van de natuur en het behoud van ecosystemen, ben je geïnteresseerd in de cultuur, kunst, tradities en het etnische netwerk van Casamance. U onderschrijft een verantwoord ecotoerisme: Welkom bij Cap Skirring aan de kust in Casamance !

Echte charmante Ecolodge Hotel, het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring verwelkomt u in een uitzonderlijke omgeving uitgerust met alle moderniteit die nodig is voor een droomvakantie en een onvergetelijke vakantie in Cap Skirring.

Stralingspunt om de Casamance van Cap Skirring te ontdekken of opnieuw te bezoeken : 360° panoramisch uitzicht op de Atlantische Oceaan, prachtige stranden met fijn zand zover het oog reikt, wandelpaden, weelderige vegetatie en de tuin van Eden : palmbomen, kokospalmen, exotische bloemen... ongewone en gepersonaliseerde excursies, tal van buitenactiviteiten, nachtelijke uitjes Cap Skirring...

Een authentieke verandering van omgeving verzekerd aan een volledig bewaarde kustlijn, een kwaliteit van accommodatie gegarandeerd tegen de beste tarieven volgens uw budgetvakantie in Cap Skirring.

Vakantieverhuur in de zon, voor koppels, gezinnen en kinderen, groepen vrienden, eco-reizigers en alle liefhebbers van Casamance en Senegal. Home voor corporate seminars, prikkels, recepties, conferenties, yoga lessen...

Hotel Cap Skirring tegen de beste prijs

Bestemming vakantie met familie of vrienden in de zon en verblijf Cap Skirring in Casamance tegen de beste prijzen met het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring met uitzicht op de oceaan aan de kust in Casamance.
Onze aanbiedingen verblijf hotel-restaurant comfort tegen lage prijzen en excursies Casamance "a la carte" maakt de bestemming Casamance aantrekkelijker en aantrekkelijker qua prijs en budgetvakanties. Uw verblijf in Cap Skirring wordt aangepast aan uw budget.
U geniet van kwaliteitsaccommodatie en diensten in volpension of halfpension, met de mogelijkheid om de Casamance-regio in de beste omstandigheden te ontdekken. Gastenbeoordelingen bij Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring worden beoordeeld met een 4,8/5 en zijn goede tips om uw verblijf te organiseren in een van de beste Ecolodge-hotels in Casamance bij Cap Skirring. Ons welkomstboekje en de meningen van onze klanten zijn gratis te raadplegen.

Het Papayer Ecolodge Hotel Cap Skirring

Grote woonkamer begane grond met een plafondhoogte van meer dan 12m, zeer ruime en comfortabele tweepersoonskamers allemaal uitgerust met horren en ventilatoren met eigen badkamer, sanitair en warm water.
Groot schaduwrijk buitenterras van meer dan 100m2 voor ontbijt, lounges, lunches en diners tussen de bloemen. Panoramisch rond terras rondom de hut om van de tuin te genieten.
Ecolodge comfortabel hotel, bar, restaurant, barbecue, onafhankelijke uitgeruste keuken en buitenkeuken. Twee andere grote kamers uitgerust met badkamer en warm water boven. Een capaciteit van maximaal 18 personen in optimale comfortomstandigheden.

Eco Toerisme Cap Skirring Casamance Senegal

Om het grondwater te behouden, gebruikt het Papayer Ecolodge strandhotel Cap Skirring geen chemische producten : geen schoonmaakmiddelen, zeep of vervuilende zeep. Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring biedt zijn gasten vervangende producten.
De elektriciteit die wordt geproduceerd in het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring is volledig groen (zonne en windenergie). Het levert de hele site 24 uur per dag zonder onderbreking. De zonneboiler biedt alle badkamers 24 uur per dag warm water.
Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring is een volledig autonome site in water en energie. We gebruiken geen alternatieve generator, het waterbeheersysteem maakt een optimale irrigatie van de magere tuin mogelijk en al het afval wordt gesorteerd voor compostering. Raadpleeg het kwaliteitshandvest van Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring.

Toegang Ecolodge Hotel Cap Skirring

Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring ligt op 10 minuten van de badplaats Cap Skirring en de internationale luchthaven. Een uur rijden van Ziguinchor, 5 uur rijden van Dakar via trans-Gambiaans.
Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring heeft een 4x4-auto met airconditioning voor zijn gasten. Wij bieden dag- en nachttransfers en reizen, evenals excursieprogramma's. De Papay 4x4 pick-up kan veilig tot 8 personen en een bestuurder vervoeren.

Cap Skirring Excursies Casamance Senegal

Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring heeft directe toegang tot het strand aan het einde van de tuin om te genieten van de zee, zwemmen en een uitzonderlijk panoramisch uitzicht op de immense paradijselijke stranden van Cap Skirring.
Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring biedt excursies om Casamance te ontdekken en te bezoeken: sportvissen op zee en in de meanders van mangrove, 4x4 safari voor maximaal 8 personen, wandelen en het bezoeken van ongewone dorpen, animisten en het ecopark, kanotochten en ontdekking van de Karones-eilanden... alles wat u niet zult vinden in de toeristische gidsen.
Voor nachtbrakers en nachtbrakers : uitjes en nachtleven in Cap Skirring. Alle goede plannen en valkuilen om te vermijden.

Diensten Ecolodge Hotel Cap Skirring

Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring biedt een scala aan diensten : gratis WiFi, laptops en tablets Android self-service, Canal+ flatscreen-tv, Hifi, mediatheek volwassen films en kinderen.
Walkie-talkies voor excursies en wandelingen, schoonmaak, linnen en strijken, biologische zeep en champoings, handdoeken, badjassen, strandlakens.
Buffetten, barbecues, gegrild vuur, ontbijt, lunch en gastronomische diners en specialiteiten (mangrove-oesters, kreeften, krabben...), picknickbuffet op het strand, kok beschikbaar, Afrikaanse specialiteiten, gratis parkeren, kinderopvang, kinderopvang, boetiekhotel en creditcard, warm water...

All Inclusive Cap Skirring Senegal

Voor alle directe boekingen biedt Het Papayer Ecolodge strandhotel Cap Skirring aangepaste formules aan al onze gasten en klanten :

- Alleenstaand pensioen : ontbijt is inbegrepen bij de overnachting.
- Halfpension : ontbijt inbegrepen bij een middag- of avondmaaltijd.
- Volpension : ontbijt, maaltijd en diner inbegrepen.
- All inclusive : volpension inclusief drankjes.

Drankjes zijn niet inbegrepen bij alleenstaand, half en volpension.
De drankjes, voor de All inclusive formule zijn "a la carte" en moeten besproken worden om aangepast aan uw verblijf te zijn. Bijvoorbeeld: onbeperkt vruchtensap, aperitieven inbegrepen, tafelwijn voor diners en lunches, dessertkoffies...

Opmerking : Onze gasten en klanten mogen hun drankjes meenemen. Ze worden koel bewaard en staan voor u klaar wanneer het u uitkomt. een zeer redelijke kurkengeldvergoeding wordt toegepast, afhankelijk van de hoeveelheid.

Veiligheid Ecolodge Hotel Cap Skirring

De veiligheid van het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring is onze prioriteit : een bewaker is 24/7 aanwezig op de site, dag en nacht, arts 10 minuten naar Cap Skirring, EHBO-kit en medicijnkastje in het hotel. Brandblussers en rookmelders, standaard elektrische installatie. Veilige en videobewaking.

Cap Skirring seminars en recepties

Receptie voor zakelijke seminars, incentives, ceremonies, concerten, shows, festivals, tuinfeesten, recepties, banketten, festiviteiten, cocktails, conferenties, masterclasses en workshops (yoga, ontspanning, muziek, kitesurfen, watersporten...).
Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring organiseert jaarlijkse yogacursussen en evenementen over onderwerpen die plaats bieden aan maximaal twintig personen en meer. Voor grotere groepen kunnen we zorgen voor het huren van woningen in de buurt van de Papayer om al deze wereld te verenigen.

Ecotoerisme Casamance met Het Papayer Ecolodge Hotel Cap Skirring
Een uitzonderlijke setting voor een hemels verblijf in Cap Skirring


fotogalerij Ecolodge Hotel Cap Skirring


Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring is het hele jaar door geopend, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Neem rechtstreeks contact met ons op om onze tarieven, onze capaciteitscapaciteit en de mogelijke programma's en excursies à la carte, die u graag in Casamance wilt organiseren, te kennen. Wij staan tot uw beschikking.

Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring in Casamance is een nieuwe constructie. Het werk is in april 2019 afgerond. Alle realisaties zijn met de Europese normen : elektriciteit, veiligheid, septische tank...

We hebben een energie autonomie helemaal groen 24/24 dankzij de zonne en windmix. Water wordt meer dan 10 meter diep getrokken in een volledig zuivere watertafel gevoed door water uit het regenseizoen en rijstvelden.

Cap Skirring in het zuiden van Senegal in Lower Casamance heeft Green Globe certificering voor duurzaam toerisme verkregen.

Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring ligt aan zee, op een strook land tussen het strand en de rijstvelden van het dorp Diembering, op 3,5 km van het strand.

Deze strook land wordt "Kibalaou" genoemd, wat "klein bos" in Kwatail betekent, een zeer specifieke diola die alleen tegen Diembering wordt gesproken.

Boeking Het Papayer Ecolodge Beach Hotel Cap Skirring
Boek online of Neem contact op met Het Papayer Hotel Cap Skirring


Boek in Het Papayer Ecolodge Hotel Cap Skirring


U kunt rechtstreeks bij Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring boeken via onze partners : AirBnB, TripAdvisor, Booking, Expedia, World Village, HomeAway... met directe toegang tot de reserveringspagina van het Ecolodge Hotel Le apayer bij Cap Skirring in Casamance.

Als u niet via onze partners wilt boeken, aarzel dan niet om contact op te nemen met het Papayer Ecolodge in Cap Skirring om uw vakantie te regelen en te boeken tegen lage prijzen volgens uw wensen en uw budget met aangepaste pakketten: all inclusive, volpension of half Pension.

Voor live boekingen wordt het ontbijt aangeboden en inbegrepen in de prijs van de nacht.


Het personeel van het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring is beschikbaar en tot uw dienst : een manager, een kok, een bewaker, een tuinman en onze gids zijn het hele jaar door aanwezig op de Papayer. Bar-restaurantspecialiteiten en grillgerechten. Gerechten van de dag en à la carte menu's, onze kok staat tot uw beschikking volgens uw wensen van Afrikaanse specialiteiten.

Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring kan zorgen voor uw transfers en verplaatsingen van dag en nacht in Cap Skirring en in Casamance. Lees de gecertificeerde beoordelingen die door onze gastheren zijn gepubliceerd op het Papayer Ecolodge beach hotel hotel Cap Skirring in Casamance.

Uw mening het Papayer Ecolodge Beach Hotel Cap Skirring

Guestbook Hotel Het Papayer Ecolodge

Wat zeggen onze klanten !


We delen een aantal representatieve meningen van onze gasten over het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring. Onze gasten, gastheren en huurders zijn onze ambassadeurs !


Idyllische vakantie in Cap Skirring !

Midden in de natuur, aan zee, wilde vogels, fruit geplukt uit bomen, sprinkhanen en kikkers, en geen muggen ! Vriendelijke en energieke mensen. Paradijs in Papayer Ecolodge hotel in Cap Skirring in Casamance Senegal. Lees de recensie

Onvergetelijk verblijf in Cap Skirring !

Deze paar dagen met jou zijn onvergetelijk ! Mooie ecolodge in het hart van een prachtige tuin... Laurent, Fanta en Assan zijn schattig !!! We eten heel goed... Een paradijs voor kinderen ! Heel erg bedankt voor die goede tijden met jou. (Omhels de pad van mijn kant) Virginie Mathieu Augustin Capucine en Martin. Een onvergetelijk verblijf in Papayer Ecolodge hotel in Cap Skirring in Casamance Senegal. Lees de recensie

Geweldige excursie in Cap Skirring !

We verbleven met Laurent en Fanta in het Papayer Ecolodge Hotel Cap Skirring in november 2018. Ons verblijf was geweldig ! Laurent en zijn team kennen het gebied heel goed. Laurent en Assan namen ons mee per 4x4 voor een ongelooflijke dag bij Mlomp en Pointe Saint Georges. Deze dagtocht was absoluut het hoogtepunt van ons verblijf in Casamance. Ik raad ten zeerste aan om bij hen te blijven als je Casamance bezoekt en meer wilt weten over Cap Skirring (er is veel meer te leren in de omgeving !). Afgezien daarvan zijn Laurent, Fanta en Assan zo leuk en interessant om te weten! En Fanta is een uitstekende kok! We hadden zonder hun gezelschap niet van Casamance kunnen genieten! Met dank aan het Papayer Ecolodge Hotel in Cap Skirring in Casamance Senegal. Lees de recensie

Paradijs in Cap Skirring Casamance !

Natuurparadijs op 15 minuten van Cap Skirring. Het ronde terras maakt het mogelijk om te genieten van het permanente spektakel. Villa Ecolodge zeer ruim en comfortabel (beddengoed top). Vrolijk en attent team in Papayer Ecolodge Hotel in Cap Skirring. Lees de recensie

Paradijs aan zee in Cap Skirring !

Ik vond het heerlijk om drie weken in de Papayer Ecolodge door te brengen: dit is de perfecte plek voor iedereen zoals ik om rust en stilte te zoeken. Dat gezegd hebbende, het dorp Cap Skirring ligt op zeven kilometer afstand en ik faalde er niet telkens heen als ik de behoefte voelde aan een beetje animatie of om te winkelen op de markt. Het kamp ligt op honderd meter van het strand, dat bijna verlaten is, terwijl daarachter rijstvelden en een klein bos vol met allerlei soorten vogels zijn, en ik kon ze gemakkelijk observeren met de verrekijker die ik heb had het goede idee om een reis te maken... Eindelijk beschouw ik het Papayer Ecolodge Hotel in Cap Skirring als een klein paradijs. Lees de recensie

Luxe, kalmte en wellust in Cap Skirring !

Een charmante comfortabele accommodatie, een prachtige tuin, een biologische moestuin voor een kok die zijn vak kent. Een verlaten strand aan het einde van de tuin, een eigenaar die alle goede plannen kent om de regio Casamance te ontdekken. Absolute rust op slechts enkele minuten van de actie bij Cap Skirring. Wat kun je nog meer vragen ? Lees de recensie

Charmante wildernis bij Cap Skirring !

Ik had een geweldig verblijf in de Papayer Ecolodge, een wilde plek, zonder geïsoleerd te zijn van de wereld: het strand ligt op twee stappen afstand, de rijstvelden (geen mug, in dit seizoen), en zelfs het bos niet ver, allemaal dicht bij de Cap Skirring dorp. Omdat ik het leuk vind om te schilderen, kon ik me in volledige vrijheid aan mijn passie wijden. Het team was zeer attent zonder aanmatigend te zijn (de vissen die die ochtend werden gevangen waren heerlijk gekookt door Fanta), en ik beveel The Papayer Ecolodge Hotel in Cap Skirring in Casamance aan aan iedereen die van de natuur aan de oceaan houdt in Senegal. Lees de recensie

Klein paradijs en geweldig team !

Ons verblijf in de Papayer in augustus was geweldig. De Papayer Ecolodge op Cap Skirring ligt tussen zee en bos. Het is een geweldige plek waar kalmte en sereniteit heerst. Het personeel is behulpzaam, attent. Dank aan Fanta voor zijn pittige keuken en beschikbaarheid, dank aan Hassan voor zijn vriendelijkheid en discretie, dank aan de tuinman voor het delen van zijn kennis in plantkunde, dank aan onze gids Bio dat we de rijkdom van Casamance ontdekken, dank aan Laurent voor de vlekkeloze organisatie (boeking, organisatie van transfer Ziguinchor-Cap Skirring), zonder El Hadji onze taximan (ziguinchor-Cap Skirring) rondreis te vergeten. Lees de recensie

Geweldig strand, rustig en schoon in Cap Skirring

Zeer rustige plek, schoon en rustig strand, geweldige plek voor ontspanning. Tot gauw. Lees de recensie

Bezoek Casamance met Het Papayer Ecolodge Hotel Cap Skirring
Activiteiten Cap Skirring, Excursies Casamance, Safari Photo, Fishing, Kitesurf


Cap Skirring Excursies Casamance Senegal


Verte Casamance, ruimte van water en licht, gestippeld met resten van primitief bos. Meanders van de bolongs, mysterieuze dorpen, vissers in pirogues op de immense rivier, meer en meer enorm tot de zee, majestueuze denouement van deze aquatische wereld.

Casamance heeft zijn vrede en rust gevonden. Het biedt multiculturele en multi-etnische patchwork complex en spannend om te ontdekken : animistische ceremonies, initiatieven, traditionele dansen, fetisjes en heilige bossen.

Photos Het Papayer Ecolodge Hotel Cap Skirring

Cap Skirring Safari Tour Casamance

In verband met de beste gidsen van Casamance, organiseert het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring excursies "à la carte" volgens uw wensen en interesses : geschiedenis, cultuur, kunst en tradities, ontmoetingen met de bevolking, gastronomie en lokale specialiteiten, ontdekking van ongewone dorpen en mysterieuze eilanden, traditionele dansen, animistische ceremonies, initiaties, pirogue-excursies, excursies, wandelingen, kajakzee en bolongs, uitstapjes en nachtelijke escapades in Cap Skirring...

Cap Skirring Safari Photos Casamance

Voor liefhebbers van fotografie organiseert het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring fotosafari-dagen op thema's van uw keuze. Leer het licht, de compositie beheersen... Om de techniek te vergeten en passie en intensiteit te laten praten. Vergeet niet uw dozen en verrekijker mee te nemen ! We hebben al het materiaal op de Papayer om uw foto's te bekijken.

Vissen in Cap skirring Casamance

Met het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring kunt u direct vanaf het strand aan het einde van de tuin surfen op het strand. Mooie vis in perspectief, kapiteins, zeeduivel, otolieten, trevallies. We organiseren voor onze gasten visreizen naar de trein en zetten in de bolongs van Edge, Cachouane, Elenkine, Carabane, Itou. Geen doden voor duurt te klein. We hebben alle visuitrusting te huur.

Cap Skirring 4x4 Excursies Casamance

De 4x4 pick-up met airconditioning van het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring is beschikbaar voor onze gasten voor transfers, reizen naar Cap Skirring en excursieprogramma's in Casamance. De 4x4 kan worden gehuurd met of zonder chauffeur en gids voor excursies in Casamance vanuit Cap Skirring. De Papayer Ecolodge pick-up : 4x4 Mitsubishi L200 met comfortabele achterstoelen voor een transportcapaciteit van maximaal 8 personen plus de bestuurder veilig.

KiteSurf Cap Skirring Casamance Senegal

Het Papayer Ecolodge hotel aan zee bij Cap Skirring maakt kitesurfen mogelijk. De Kitesurf Spot of Papayer Ecolodge is uitzonderlijk. Voor beginnende enthousiastelingen maar vooral bevestigd. Ideale periode van januari tot april-mei met wind van 10 tot 20 knopen, vaak een beetje meer. Wind meestal zijwaarts, die naar het zuiden groeit voor rimpels richting Guinee-Bissau. Alleen geluk. Meer info : Kitesurf Paradise-plek in Cap Skirring Casamance Senegal.

Eco Toerisme Ornithologie Cap Skirring Casamance

Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring organiseert excursies vanuit Cap Skirring om de meest bijzondere vogels van Casamance te observeren: Barbary Gonoleks, Pelicans, Abessinian Rollers, Ooievaars, Fishing Eagles, Amarantes, Kalaos...
Een intacte en uitzonderlijke biologische diversiteit en wilde fauna om te ontdekken voor alle liefhebbers van de natuur en Casamance.
Ecotoerisme, wandelen en ontdekking van de flora van Casamance, heilige bomen, bloemen en geneeskrachtige planten, rondleiding door het ecopark... Bezoek aan een ambachtelijke werkplaats voor het verwerken van cashewnoten in het dorp Oussouye.

Accommodatie Hotel Cap Skirring tegen de beste prijs
Hemelse vakantie in Cap Skirring in het hart van een paradijs in Casamance


Contact @Lepapayer Ecolodge Hotel Cap Skirring


Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ons te bezoeken op Cap Skirring

Bericht beach Hotel

Uw bericht is verzonden. We zullen zo snel mogelijk reageren. Bedankt !
Uw bericht is niet verzonden. Bedankt voor het opnieuw indienen of op een andere manier contact met ons opnemen... Bedankt!

Contacts beach Hotel