ALL INCLUSIVE CAP SKIRRING

Beach Hotel Cap Skirring Het Papayer Ecolodge aan zee in Casamance Senegal

SEASIDE CAP SKIRRING SENEGAL

Toegang tot Papayer Ecolodge strandhotel Cap Skirring, aan de kust, met uitzicht op de oceaan in Casamance in Senegal © Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring Senegal.

HALL SALON RECEPTION

Lobby Receptieruimte van het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring. Canal+, TV-hoek, gratis WiFi, Hifi bluetooth, filmbibliotheek voor kinderen en volwassenen © Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring Casamance Senegal.

TRADITIONEEL KADER

Frame van meer dan 12m hoog van de grote hut met meerdere verdiepingen met trap naar de slaapkamers op de eerste verdieping. © Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring Casamance Senegal.

RUIME EN COMFORTABELE KAMERS

Ruime en comfortabele kamers met klamboes en ventilatoren en een eigen badkamer met warm water. Handdoeken en zeep aanwezig. © Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring Casamance Senegal.

TERRAS EN TUIN VAN EDEN

Schaduwrijk terras voor gastronomische ontbijten, lunches en diners en Senegalese specialiteiten tussen de bloemen van de tuin. © Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring Casamance Senegal.

PAPAYER ECOLODGE STRAND

Zonsondergang op het immense strand van fijn zand, verlaten en wild Papayer Ecolodge strandhotel Cap Skirring Senegal © Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring Senegal.

Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring heet u welkom in dit paradijs in Senegal

Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring is een natuurlijke en beschermde site van een hectare tuin met weelderige vegetatie, aan de kust nabij de badplaats Cap Skirring in het lagere Casamance Senegal. Groot hut met vloeren en bijgebouwen, bar, restaurant, groot panoramisch schaduwrijk terras, patio, aparte keuken, bungalow aan zee, directe toegang tot het strand.

Adembenemend panoramisch uitzicht, comfort, charme en moderniteit voor kwalitatief ecotoerisme en hemelse vakanties in Cap Skirring in Casamance Senegal.

by Alfredo | Juin 20, 2019

Ecolodge Hotel Cap Skirring

Gevoelig voor de schoonheid van de natuur en het behoud van ecosystemen, bent u geïnteresseerd in de cultuur, kunst, tradities en het etnische netwerk van Casamance. U onderschrijft verantwoord ecotoerisme: Welkom bij Cap Skirring aan de kust in Casamance !

Echt charmant hotel Ecolodge, Het Papayerverwelkomt u in een uitzonderlijke omgeving uitgerust met alle nodige moderniteit, om een droomverblijf en onvergetelijke vakantie door te brengen in Cap Skirring.

Uitstralingspunt om Casamance te ontdekken of opnieuw te bezoeken vanaf Cap Skirring : adembenemend 360º panoramisch uitzicht met uitzicht op de Atlantische Oceaan, prachtige zandstranden zover het oog reikt, wandelpaden, weelderige vegetatie en de tuin van Eden : palmbomen, kokospalmen, exotische bloemen... Ongebruikelijke en persoonlijke excursies, veel buitenactiviteiten, Cap Skirring nachtelijke uitjes...

Een authentieke verandering van landschap gegarandeerd aan een volledig ongerepte kustlijn, kwaliteitsaccommodatie gegarandeerd tegen beste prijzen afhankelijk van uw vakantiebudget in Cap Skirring.

Vakantiewoning in de zon, voor stellen, families en kinderen, vriendengroepen, eco-reizigers en alle liefhebbers van Casamance.

Accommodatie Het Papayer Ecolodge Hotel Cap Skirring Senegal

"Het Papayer Ecolodge Beach Hotel Cap Skirring is voorstander van een ecologisch duurzame, economisch levensvatbare, sociaal rechtvaardige en ethisch eerlijke benadering voor duurzaam toerisme in Cap Skirring in Casamance"

Ecolodge hotel 100% zonne en windenergie. Geen CO2-impact tijdens uw verblijf in dit paradijs op Cap Skirring in Casamance. 100% Green Key-labelcertificering.

Accommodatie Hotel Cap Skirring tegen de beste prijzen

Vakantiebestemming met familie of vrienden in de zon en Cap Skirring verblijf in Casamance tegen de beste prijzen met het Papayer Ecolodge beach hotel aan de kust in Cap Skirring.
Onze aanbiedingen voor een comfortabel hotelverblijf tegen lage prijzen en "A La Carte" Casamance excursies maken de bestemming Casamance aantrekkelijker en aantrekkelijker qua prijs en vakantiebudget. Uw verblijf in Cap Skirring wordt aangepast aan uw budget.
U profiteert van accommodatie en hoogwaardige diensten in vol-of halfpension, met de mogelijkheid om de regio Casamance in de beste omstandigheden te ontdekken. De beoordelingen van onze klanten in Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring zijn beoordeeld met 4,8/5 en zijn een uitstekend advies voor het organiseren van uw verblijf in een van de beste Ecolodge hotels in Cap Skirring in Casamance. Ons welkomstboekje en de meningen van onze klanten zijn beschikbaar voor gratis consultatie.

Ecolodge hotel aan zee Cap Skirring in Senegal

Grote woonkamer op de begane grond met een plafondhoogte van meer dan 12m, zeer ruime en comfortabele tweepersoonskamers, allemaal uitgerust : klamboes en ventilatoren met eigen badkamer, sanitair en warm water.
Groot schaduwrijk buitenterras van ruim 100m2 om tussen de bloemen te ontbijten, loungen, lunchen en dineren. Rondom de hut panoramisch terras om van de tuin te genieten.
Comfortabel hotel, bar, restaurant, barbecue, aparte ingerichte keuken en buitenkeuken. Twee andere grote slaapkamers uitgerust met badkamer en warm water boven. Een capaciteit van maximaal 18 personen in optimale comfortomstandigheden.

All inclusive Cap Skirring Senegal

Voor alle directe boekingen biedt Het Papayer Ecolodge strandhotel Cap Skirring aangepaste formules aan al onze gasten en klanten :

Alleenstaand pensioen : ontbijt is inbegrepen bij de overnachting.
Halfpension : ontbijt inbegrepen bij een middag- of avondmaaltijd.
Volpension : ontbijt, maaltijd en diner inbegrepen.
All inclusive : volpension inclusief drankjes.

Drankjes zijn niet inbegrepen bij alleenstaand, half en volpension.
De drankjes, voor de All inclusive formule zijn "a la carte" en moeten besproken worden om aangepast aan uw verblijf te zijn. Bijvoorbeeld: onbeperkt vruchtensap, aperitieven inbegrepen, tafelwijn voor diners en lunches, dessertkoffies...

Opmerking : Onze gasten en klanten mogen hun drankjes meenemen. Ze worden koel bewaard en staan voor u klaar wanneer het u uitkomt. een zeer redelijke kurkengeldvergoeding wordt toegepast, afhankelijk van de hoeveelheid.

Ecotoerisme Cap Skirring Casamance Senegal

Om het grondwaterpeil te behouden, gebruikt Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring geen chemicaliën : geen wasmiddelen, zeep of vervuilende wasmiddelen. Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring biedt zijn gasten vervangende producten.
De elektriciteit die in het hotel wordt geproduceerd is volledig groen (zon en wind). Het bevoorraadt de hele site 24 uur per dag zonder onderbreking. De zonneboiler voorziet alle badkamers van het hotel 24 uur per dag van warm water.

Toegang Ecolodge Hotel Cap Skirring Casamance Senegal

Het Papayer Ecolodge beach hotel ligt op 10 minuten van de badplaats Cap Skirring en de internationale luchthaven. Een uur rijden van Ziguinchor, 5 uur rijden van Dakar via trans-Gambia.
Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring heeft een 4x4 auto met airconditioning voor zijn gasten. Wij bieden dag-en nachttransfers en uitstapjes, evenals excursieprogramma's. De 4x4 pick-up van het hotel kan tot 9 personen veilig vervoeren.

Casamance excursies en rondleidingen met gids

Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring heeft directe toegang tot het strand aan het einde van de tuin om te genieten van de zee, zwemmen en een uitzonderlijk panoramisch uitzicht op de immense paradijselijke stranden van Cap Skirring.
Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring biedt 4x4 excursiepakketten om Casamance te ontdekken en te bezoeken: zeevissen en in bolongs en mangroven, 4x4 safari tot 9 personen, wandelen, kanotochten, bezoek aan ongewone animistische dorpjes, eilanden, eco-park... Alles wat u niet in toeristische gidsen vindt...
Voor nachtbrakers en nachtliefhebbers : uitjes en uitgaansactiviteiten in Cap Skirring. Alle goede tips en de valkuilen om te vermijden.

Diensten en beveiliging Ecolodge Hotel Cap Skirring

Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring biedt een scala aan diensten : gratis wifi, zelfbedieningslaptops en Android-tablets, Canal+, flatscreen-tv, Hifi bluetooth, mediatheek voor volwassenen en kinderen.
Walkie-talkie voor excursies en trektochten, schoonmaak, linnen en strijken, biologische zepen en paddenstoelen, handdoeken, badjassen, strandlakens.
Buffetten, barbecues, houtgestookte grills, ontbijten, lunches en gastronomische diners en specialiteiten (mangrove oesters, kreeften, krabben...), picknickbuffet op het strand, kok aanwezig, Afrikaanse specialiteiten, gratis parkeren, babysit, babysit, boutique hotel en creditcard, warm water...
De veiligheid van het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring is onze prioriteit : nachtwaker en bewaking, dokter op 10 minuten afstand bij Cap Skirring, EHBO-doos en complete medicijnkast in het Ecolodge hotel, brand brandblussers en rookmelders. Gestandaardiseerde elektrische installatie. Veilig en videobewaking.

Beschrijving en Diensten

Ecolodge Hotel Cap Skirring Casamance Senegal


Daar is alles orde en schoonheid, luxe, rust en plezier

Verblijven met excursies inbegrepen

Verblijven met vissen inbegrepen

Kitesurfen, yogacursussen... inbegrepen

Accommodatie tegen de beste prijzen

Bestemming vakanties met familie of vrienden in de zon en een Cap Skirring verblijf in Casamance tegen de beste prijzen.
De meningen van onze klanten in Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring zijn beoordeeld met 4,8/5 en zijn een uitstekend advies voor het organiseren van uw verblijf in een van de beste Ecolodge hotels van Casamance tot Cap Skirring. Our Welcome Booklet and De meningen van onze klanten zijn beschikbaar voor gratis consultatie.

Het Papayer Ecolodge hotel Cap Skirring Senegal

Comfortabel Ecolodge hotel met zeer ruime en comfortabele tweepersoonskamers, allemaal uitgerust : klamboes en ventilatoren met eigen badkamer, toilet en warm water.
Groot schaduwrijk buitenterras, bar, restaurant, barbecue. Een capaciteit van ontvangst tot 18 personen in omstandigheden van optimaal comfort.

Excursies Cap Skirring Casamance

Het Papayer Ecolodge beach Hotel Cap Skirring biedt 4x4 excursiepakketten om Casamance te ontdekken: kitesurfen, zeevissen en vissen in bolongs en mangroven, 4x4 safari tot 9 personen, wandelen, kanotochten... Alles wat u niet zult vinden in de toeristische gidsen.
Voor liefhebbers van de nacht : nachtelijke uitstapjes in Cap Skirring.

Diensten Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring

Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring biedt een scala aan diensten : Bar-Restaurant, gratis WiFi, Canal+, Hifi bluetooth, mediatheek voor volwassenen en kinderen.
Buffetten, barbecues, ontbijt, lunch en diner gastronomisch en specialiteiten (mangrove oesters, kreeften, krabben...), Afrikaanse specialiteiten, gratis parkeren, babysit, boutique hotel...

Het Papayer Ecolodge Beach Hotel Cap Skirring Fotogallerij

Een uitzonderlijke omgeving bij Cap Skirring voor een hemels verblijf in Casamance Senegal.


De foto's van het Papayer Ecolodge strandhotel Cap Skirring zijn trouw aan de beschrijving en de realiteit van de infrastructuren en diensten die u ter plaatse zult ontdekken. Directe toegang tot het strand, ruime en comfortabele kamers. Een vriendelijk en toegewijd team staat tot uw dienst om u van dienst te zijn tijdens uw verblijf in dit paradijs in Cap Skirring in Senegal.

Boeking Het Papayer Ecolodge Beach Hotel Cap Skirring

U kunt rechtstreeks bij de Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring boeken op de referentiesites van onze partners : AirBnB, TripAdvisor, Booking, Abritel...

Als u niet via deze sites wilt boeken, aarzel niet om contact met ons op te nemenom uw vakantieverblijf tegen lage prijzen te regelen en te boeken, zonder extra commissies, volgens uw wensen en uw budget met aangepaste formules : all inclusive, volpension of halfpension.

Voor directe reserveringen wordt ontbijt aangeboden en inbegrepen in de prijs van de nacht.

Excursions Cap Skirring Casamance Senegal

Bezoek Casamance met het Papayer Ecolodge beach Hotel Cap Skirring. Casamance excursies en circuits met gids, harmonie met de natuur, fotosafari, kitesurfen, vissen, rust, ontspanning, sereniteit en nachtelijke uitstapjes bij Cap Skirring.

Cap Skirring Safari Tour Casamance

In samenwerking met de beste gidsen van Casamance organiseert Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring ontdekkingsexcursies "A La Carte" volgens uw wensen en uw interessegebieden : geschiedenis, cultuur, kunst en tradities, ontmoetingen met de bevolking, gastronomie en lokale specialiteiten, ontdekking van ongewone dorpen en mysterieuze eilanden, traditionele dansen, animistische ceremonies, initiaties, kanotochten, trektochten, wandelingen, kajakken op zee en bolongs, nachtelijke uitstapjes en escapades in Cap Skirring

Cap Skirring Casamance Foto Safari

Voor fotografieliefhebbers organiseert Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring fotosafaridagen met thema's naar keuze. Leer het licht beheersen, de compositie om de techniek te vergeten en de passie en intensiteit te laten spreken. Denk eraan om je dozen en verrekijker mee te nemen !

Visverblijf Cap Skirring Casamance

In het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring kunt u direct vanaf het strand aan het einde van de tuin surfcasting oefenen. Mooie vissen in perspectief, kapiteins, kwabaal, otolieten, trevally. We organiseren slepende en landende visreizen voor onze gasten in de bolongs van Edge, Cachouane, Elenkine, Carabane, Itou. Geen doden voor te kleine vangsten. We hebben alle visuitrusting beschikbaar voor huren.

Excursies 4x4 Cap Skirring Casamance

De 4x4 pick-up met airconditioning van het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring is beschikbaar voor onze gasten om transfers en uitstapjes naar Cap Skirring te garanderen. De 4x4 kan gehuurd worden met of zonder chauffeur om excursies te verzorgen in Casamance vanuit Cap Skirring.

Kitesurf Cap Skirring Senegal

In het Papayer Ecolodge beach hotel aan de kust in Cap Skirring kunt u kitesurfen. De Papayer Ecolodge Kite Spot is uitzonderlijk. Voor beginners maar vooral ervaren liefhebbers. Ideale periode van januari tot april-mei met wind van 10 tot 20 knopen, vaak iets meer. Wind over het algemeen zijdelings, die naar het zuiden duwt voor rimpelingen richting Guinee-Bissau. Dat blijheid. Meer info : Kitesurf Paradise-plek bij Cap Skirring Casamance.

Neem contact op met Het Papayer Ecolodge Hotel Cap Skirring

Neem contact met ons op voor de organisatie van uw vakantieverblijf bij Cap Skirring in Casamance : vliegtickets, boottickets Goede transitadressen. Alle tips en de valkuilen om te vermijden. Wij beheren uw reis rechtstreeks met agentschappen zonder extra kosten.

WhatsApp Het Papayer Ecolodge
Beach Hotel Cap Skirring

SN : +221 77 169 06 49
Phone Het Papayer Ecolodge

Messenger Het Papayer Ecolodge
Beach Hotel Cap Skirring

Telegram Het Papayer Ecolodge
Beach Hotel Cap Skirring

Access Het Papayer Ecolodge
Beach Hotel Cap Skirring

Skype Het Papayer Ecolodge
Beach Hotel Cap Skirring

FaceTime Het Papayer Ecolodge
Beach Hotel Cap Skirring

Google-Duo Het Papayer Ecolodge
Beach Hotel Cap Skirring

UW BERICHT AAN PAPAYER ECOLODGE BEACH HOTEL CAP SKIRRING

OVER HET PAPAYER ECOLODGE HOTEL CAP SKIRRING

Het Papayer Ecolodge beach hotel Cap Skirring verwelkomt u in een uitzonderlijke omgeving om paradijselijke vakanties in de zon door te brengen, om Casamance te bezoeken, ontdekken en verkennen met all-inclusive pakketten, all-inclusive of a la kaart. Welkom aan de kust bij Cap Skirring in Casamance Senegal.

Facebook Het Papayer Ecolodge Hotel Cap Skirring

Tijdlijn en evenement Ecolodge Hotel

Inschrijving nieuwsbrief Het Papayer Ecolodge

Om te profiteren van het laatste nieuws